terug naar overzicht

Webinar: Impact van reflexologie op de perinatale ervaring

12 september 2024

Op 19 november 2024 van 19.30 – 20.30 uur organiseren de BEVO en VNRT samen een webinar met als onderwerp: Impact van voetreflexologie op de perinatale ervaring van vrouwen. Kosten zijn €5.00

In opdracht van het Bevo Research Comité, onder leiding van Hanan Ben Abdeslam, werd er aan de Universiteit van Antwerpen een masterproefonderzoek ingediend over reflexologie in de perinatale periode, onder begeleiding van Prof. Peremans.

Sabriye Özçelik heeft dit onderzoek met succes uitgevoerd. Tijdens de webinar zal Sabriye haar bevindingen delen en de impact van voetreflexologie op de perinatale ervaring van vrouwen bespreken. Daarnaast is ze vastbesloten om dieper in dit onderwerp te duiken en binnenkort een grootschaliger vervolgonderzoek op te zetten.

Meer informatie en inschrijving is te vinden via https://bevo-belgie.org/webinar/

We danken Sabriye Ozçelik voor het kiezen van reflexologie als onderzoeksproject en haar bereidheid om deze webinar te begeleiden. Ook een bijzondere dank aan Hanan Ben Abdeslam voor haar strategische bijdragen en aan Karine De Laat (VnRT Research) voor het nalezen van de studie en het mee-organiseren van deze webinar. Het initiatief van deze webinar is het resultaat van een samenwerking tussen BeVo België en VnRT Nederland. De opbrengst van deze webinar gaat integraal naar Sabriye Ozçelik.

 
terug naar overzicht